Visites:

divendres, 21 de novembre del 2014

DESCRIVIM UN PAISATGE URBÀ

Ja podeu llegir tres de les nostres descripcions d'aquest paisatge:
Font: http://www.appstonic.com/


Pertany a Barcelona. És un paisatge urbà. Les edificacions són denses i la vegetació escassa.
La imatge està presa des de la terrassa del Parc Güell, dissenyat per Antoni Gaudí. On els edificis estan construïts amb la tècnica del trencadís.
En  segon terme hi ha blocs de pisos alts, entremig d'ells podem veure la Sagrada Família en construcció. Més endarrere podem veure les Torres Mapfre.
Al fons hi ha el mar. La línia de l'horitzó del mar s'ajunta amb un cel blau amb pocs núvols.
En aquesta imatge queda contrastada la part més antiga i moderna de Barcelona. També podem veure diferents tipus d'edificacions de diferents èpoques.
Judit Balagué Brufau 
5è de Primària

En  aquest paisatge de Barcelona hi ha cases precioses sobretot les dos primeres , són molt artístiques i pertanyen  a el Parc Güell. Aquestes cases tenen un mur al davant i unes gegantesques palmeres al darrera. Al mig del paisatge hi ha moltíssims edificis on hi viuen gent, també hi ha alguna empresa en aquesta zona. Al cel hi ha molts pocs núvols i els pocs que hi ha estan més o menys al fons d'aquest paisatge. Darrera d'aquests pocs núvols hi  ha el mar situat al fons de tot el paisatge. Aquest mar està ple de gent gràcies a que és estiu a Barcelona i a la resta de Catalunya. Això fa que la gent es vagi a banyar a el mar.
Arnau Torres Solé   
5è de Primària

En aquest paisatge, al fons hi ha un mar de color blavós. Totes les cases d'aquell poble estan apretadetes. Si t'hi fixes hi ha bastanta gent i molts cotxes.
Totes les cases són altíssimes i tenen moltes finestres. Pels voltants de la ciutat hi ha algunes palmeres, pins i molta altra vegetació. Tota la ciutat està plena d'olor de motor de cotxe. 
Les dues cases del davant tenen unes finestres quadradetes  i tenen una façana amb motllura. Els seus sostres tenen forma d'agulla amb molts colors diferents.
Èric Pedrós Ginestà

5è Primària



3 comentaris:

  1. Aquestes descripcions estan molt ben fetes. Et pots imaginar perfectament del que t'estan parlant.

    ResponElimina
  2. I tant Maria! Tens tota la raó. Felicitats a tots els de 5è pel treball que heu fet amb les descripcions!!!

    ResponElimina
  3. Què bonica és Barcelona i encara més en les vostres paraules!!

    ResponElimina