Visites:

divendres, 26 de gener del 2018

UNS RAILS PER TRANSPORTAR PERSONES



Hi havia una vegada un alcalde d’un ajuntament que volia canviar el món  va un crear invent: un rails per transportar persones, així ajudava a la gent vulnerable.
Aquests rails servien per transportar persones que tenen una malaltia, un accident, gent gran... i no poden caminar.
Funcionen amb electricitat i amb cadires que proporciona l’ajuntament. Aquestes cadires s’enganxen al rails, així no depenen de ningú perquè els empenyi.
Aquest invent està situats a les voreres dels carrers dels pobles i ciutats. També a les entrades de les cases de la gent que ho necessita. L’ajuntament ho va ficar en pràctica hi va començar el projecte.  Així ho tenen tot més fàcil.
L’ajuntament, que presidia l’alcalde posa els rails per tots els pobles o ciutats. Ex: camí cap a l’escola, a la llar de jubilats, al metge, a la biblioteca,...
L’ajuntament organitza excursions i curses per a la gent discapacitada.
També fan sopars, dinars, esmorzars, berenars,...de tot.
L’ajuntament, com que també  hi ha gent amb cadira de rodes que els hi agraden alguns esports volen construïr uns camps de futbol, bàsquet, voleibol,...i intentar formar algun equip.
A més a més és un servei d’ajuda i és gratuït, per a la gent que no s’ho pot permetre.
Aquesta és una idea per canviar el món i per ajudar als més vulnerables, ells ho van agraïr molt.
Aquell alcalde que es va inventar aquell invent és va fer famós i va sortir per la tele, també va guanyar molts diners. Però el més imortant va ser que va ajudar a la gent dèbil.

PAU                                                   MARC                                                           BLAI

6 comentaris:

  1. Molt bonica la idea!! Ajudar a la gent que ho necessita no només els favoreix a ells, sinó que fa "molt grans" als qui ajuden.
    Felicitats pel text!!

    ResponElimina
  2. Una idea molt emotiva i original! Felicitats pel text!!! Fer alguna cosa de manera desinteressada per a una altra persona sempre et fa sentir bé, a tu i a l’altra persona. Així, els petits instants es fan únics, les petites accions que cada un realitza fan més gran el nostre món. MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!!

    ResponElimina
  3. Good job! I like it very much! Life is better when you help people!

    ResponElimina
  4. Nathalie Navarlaz Navarlaz29 de gener del 2018, a les 10:52

    Moltes felicitats companys m'agradad molt

    ResponElimina
  5. Un text molt bonic. Tan de bo hi haguessin més persones que pensessin en les persones més vulnerables!

    ResponElimina
  6. Es molt bonic perque volem ajudar a la gent vulnerables

    ResponElimina